fbpx

ŠTO RADIMO?

Naš cilj je da vaš veliki dan ujedno bude i najbolji dan vašeg života. Mi stvaramo, planiramo i kreiramo potpuno unikatan dojam vašeg vjenčanja. Od protokola, koordinacije, komunikacije s dobavljačima , uređenja itd.– ovdje smo kako bi stvorile vjenčanje kojem ste se nadali…pa i više!

Volimo to što radimo i radimo ono što volimo. Budući da je vaše vjenčanje poseban doživljaj, mi ćemo ispričati vašu zajedničku priču te se pobrinuti da vaša obitelj i prijatelji odu sa smješkom , ispunjeni osjećajem zadovoljstva I sreće što su s vama podijelili najljepše trenutke. 🙂

FAQ:

Koliko košta organizacija/uređenje vjenčanja?
Kao što smo rekle, svakom paru i vjenčanju volimo pristupiti individualno pa tako cijena organizacije/uređenja vjenčanja ovisi o vašim željama, potrebama i naravno budžetu. Javite nam se mailom i mi ćemo vam rado poslati naš upitnik na temelju kojeg možemo složiti okvirnu ponudu sukladno vašim željama. 🙂

Koje točno usluge nudite?
Radimo sve vezano za organizaciju vjenčanja. Od pronalaska lokacije, benda i ostalih dobavljača do uređenja same lokacije u stilu kojem preferirate. Samo nam je nebo granica. ( i budžet, naravno :))

Možemo li Vas uzeti samo za dio organizacije?
Da! Ukoliko ste odustali na pola puta organizacije, 17 puta se posvadili i skoro prekinuli i shvatili da ste “uzeli preveliki zalogaj” mi ćemo rado preuzeti stvar u svoje ruke.

Putujete li?
Naravno! Pogotove ako nas zovete u toplije krajeve sa dostupnim koktelima i plažom u blizini. 🙂

Close